PYTANIA? ZADZWOŃ! (+48) 661-091-090 LUB NAPISZ EDI@EDI.COM.PL
Polityka prywatności

Właścicielem i operatorem serwisu jest firma "EDI" Sp. Jawna Erdinç Arslan, Zdzisław Kieliszczyk z siedzibą w Izabelin, Hornówek, ul. Polna 9, NIP 118-18-20-456.

Szanujemy prawo Użytkownika do pozostania anonimowym i z tego powodu jakiekolwiek zebrane informacje będą użyte jedynie do wykonania usługi, która została zamówiona oraz do poprawy jakości naszych usług. Nigdy nie będą przekazane osobom trzecim.

Zawsze Użytkownik ma możliwość określenia, w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i jakie informacje o sobie chce nam udostępnić.

Gromadzone informacje:

Adres IP
Wszystkie informacje techniczne związane z połączeniem z naszym serwerem, m.in. adres IP, wykorzystywane są przez administratora w celach technicznych. Dodatkowo adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych i poprawy łatwości użytkowania strony.

Cookies
W sklepie wykorzystujemy technologię cookies w celu dostosowania naszego serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach naszego sklepu. Dane te będą zapisane w postaci cookies. Oznacza to, że będzie je pamiętał Twój komputer, ale udostępni je jedynie w ramach serwisu edi.com.pl . Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych.

Jeśli masz problemy z używaniem naszej strony lub nie zgadzasz się na personalizację serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

Dane osobowe
W szczególny sposób dbamy o Twoje dane osobowe, których ochrona jest dla nas bardzo ważna, i w sposób szczególny strzeżemy ich przed dostępem osób trzecich.

Prosimy o podanie Twoich danych osobowych w następujących momentach:

1. Gdy będziesz chciał dokonać zakupu w naszym sklepie - zostaniesz skierowany na specjalnie przygotowaną stronę oraz poproszony o Twoje dane osobowe (nazwisko lub nazwa firmy, imię lub NIP, dane teleadresowe, telefon oraz email). Zebrane w ten sposób dane służą tylko i wyłącznie poprawnemu zrealizowaniu Twojego zamówienia. Za Twoją zgodą będziemy przechowywać Twoje dane, aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy.

2. Chcielibyśmy móc poinformować Cię o najnowszych produktach i promocjach przeznaczonych specjalnie dla Ciebie. Jeżeli nie zgadzasz się na otrzymywanie takich wiadomości zrezygnuj z tej opcji podczas jej pierwszego otrzymania.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dn. 29 sierpnia 1997 r., Dz.U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo wglądu w swoje dane oraz prawo do ich poprawiania, uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia. W tym celu skorzystaj z właściwych zakładek w serwisie edi.com.pl , prześlij email pod adres: edi.arslan@wp.pl lub list polecony na adres naszego biura.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl